Currency:
 

Birkenstock

Birkenstock

Vissa varumärken står ut i mängden och Birkenstock är definitivt ett av dessa. Birkenstock producerar skor av allra högsta kvalitet vilket de gjort sedan 1700- talet. Det är inte många andra märken i modevärlden som kan mäta sig med Birkenstock vad gäller popularitet och förmåga till förnyelse år efter år. Tack vare sin utmärkta komfort har dessa skor blivit vanliga inom flera yrken. Birkenstock har haft generationer av skomakare vid sin sida. Det är ett sådant märke som tilltalar hela familjen och det är vanligt att både mormor, pappa och tonårsdottern har skor från detta märke. Detta välkända varumärke är till för alla som uppskattar kvalitetsskor!

Den klassiska Birkenstock- sandalen togs fram under 1960- talet och det dröjde inte länge innan den tog världen med storm. Dess unika design där ergonomi kombineras med ett snyggt yttre, uppskattas av alla som vill kombinera funktion och design. Att kunder slipper välja mellan en bekväm sko och en snygg sko, är en stor del av framgången. Designen blir ständigt bättre och varje säsong kommer ytterligare en variant som läggs till i Birkenstock- familjen.

Birkenstock tillverkar skor i många olika färger och stilar. Genom att ta hänsyn till att alla har olika smak, har de hittat ett enkelt sätt att utöka sin kundgrupp som nu innefattar såväl män som kvinnor. Man kan ha varumärket både på uteserveringen på kvällen, på promenaden och när man flanerar på stan. Många använder sina favoriter som innetofflor och som arbetsskor. Birkenstock är följsamma, lätta och smidiga att bära samtidigt som de ger allt det stöd som behövs för att kunna användas av yrkesfolk.