Currency:
 

Lundhags

Lundhags

Lundhags startades redan 1932 av en skomakare vid namn Jonas Lundhag. Han gjorde sig snart ett namn och blev känd för sina kvalitativa sulor och rejäla stövlar. Redan från starten har Lundhags andats kvalitet och pålitlighet gällande produkterna. Idag, nästan 100 år senare, håller sig märket fortfarande i toppskiktet av märken som saluför kläder och skor inom kategorin funktionellt mode. 

Populära varor från Lundhags är bland annat deras funktionella byxor, praktiska fritidsskjortor samt  ryggsäckar. Byxorna är i snygga och nedtonade färger som passar bra för utomhusaktiviteter. Exempelvis svart, grått och olivgrönt. Byxorna lämnar plats för både ett och annat i de djupa, stora fickorna. Lundhags skjortor är snygga, funktionella och de kan med fördel kan användas året om. Ryggsäckarna från Lundhags ger dig möjlighet att bära med dig allt du behöver för äventyr i skog och mark. 

Lundhags blev utnämnt till Green Partner av NORR för några år sedan. NORR är ett tyskt magasin som skriver om skandinavisk kultur och natur. Att bli utnämnd till Green Partner innebär att Lundhags filosofi, produktion och materialanvändning är i enlighet med de krav NORR ställer. Dessa krav avser nytänkande och miljövänlighet. En utmärkelse av detta slag borgar för högsta möjliga kvalitet. Det innebär även att man kan köpa deras produkter med gott samvete. Att välja märken som blivit testade och som fått utmärkelser, vilka garanterar hänsyn till natur och miljö, är viktigt för alla som bryr sig om naturen. Vilket de flesta av världens friluftsmänniskor gör. 

Lundhags är ett mycket pålitligt märke och man kan räkna med att kunna använda sina inköp under många år ute i naturen. 

För nuvarande har vi inga produkter från den här tillverkaren.